با 10 روش، ضایعات موادغذایی را به صفر برسانیم
دوشنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۳:۵۹ ق.ظ
با این نکات و روشهای جدیدی که خود پیدا میکنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمتهای مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.
همشهری آنلاین: با این نکات و روشهای
جدیدی که خود پیدا میکنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمتهای
مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.
1-
از قسمت سفید پیازچه بیشتر استفاده کنید. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی
پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد کرده، هر چند
روز یک بار، بتوانید از قسمتهای سبز آن استفاده کنید و مدتی طولانی پیازچه تازه
داشته باشید.2- قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن
پنیر استفاده کنید.3- از لرد قهوه دوباره استفاده کنید. از آن برای فراری
دادن مورچهها، به عنوان خوشبوکننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان
استفاده نمایید.4- از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و
خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.5- به جای دور ریختن موزهای رسیده و
خیلی تیره، از آنها برای پختن نانهای موزی استفاده کنید. همچنینمیتوانید با
پختن آنها دسری عالی تهیه نمایید.6- چیپس مانده را دور نیندازید. کافیست
آنها را 10 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.7-
میتوانید برش باقیمانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید. آن را 5-4
دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی گرد استفاده کنید
تا روی پیتزا هم گرم شود.8- دیگر نانهای تست مانده و خشک شده را دور
نریزید. میتوانید آنها را خرد و سرخ کرده همراه با ادویه استفاده کنید. یا به
صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف کنید.9- برای از بین بردن
باکتریهای موجود در اسفنج قدیمی، اول آن را خیس کنید و 2 دقیقه داخل مایکروفر
بگذارید تا 99 درصد جرم آن از بین رفته، دوباره قابل استفاده شود.10- از
ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کمپوست و کود باغچه استفاده کنید.
۹۳/۰۲/۲۹